See2Do!

Lees hier de laatste See2Do! nieuwsbrief

see2do renovatieadvies thermografie

In het project See2Do! willen we burgers aanzetten tot het energetisch renoveren van hun woning. Door het energieverlies van de woningen eerst te tonen aan de hand van een thermografische scan, willen we burgers ertoe aanzetten om werk te maken van de energierenovatie van hun woning.

Na de scan bieden we dan ook ondersteuning via advies en begeleiding aan bij het uitvoeren van de renovatiewerken. Je kan op www.igemo.be/mijn-warm-huis zelf je persoonlijk plan van aanpak samenstellen.

Het kantoorgebouw van IGEMO zal als demonstratieproject verbouwd worden tot een energiezuinig gebouw met toepassing van innovatieve technieken. Als burger kan je daar na de verbouwing kennis maken met de technieken.

In See2Do! werken 17 partners uit Vlaanderen en Nederland samen: het gaat om steden en gemeenten, provincies, intergemeentelijke samenwerkingsverbanden en kennisinstellingen. Het project startte op 1 mei 2016 en loopt nog tot 30 april 2019. In onze regio loopt het project in Berlaar, Bornem, Duffel, Puurs, Sint-Katelijne-Waver en Willebroek.

Interreg Vlaanderen-Nederland subsidieert grensoverschrijdende projecten voor slimme, groene en inclusieve groei.