Bedrijven

f1387097a9edfc6954f04b5ba16896cb

IGEMO ontwikkelt bedrijventerreinen en heeft heel wat ervaring opgebouwd inzake de toepassing van bedrijvenparkmanagement op deze bedrijventerreinen en het begeleiden van bedrijven bij duurzaam ondernemen. IGEMO wenst deze ervaring en kennis dan ook te delen met de bedrijfswereld en helpt je graag verder met het realiseren van je project.

Bedrijventerreinen

Je bent zaakvoerder van een KMO of hebt net een zaak opgestart? Je wil een bedrijfsperceel aankopen of een pand huren of kopen? Als ontwikkelaar van bedrijventerreinen biedt IGEMO op verschillende locaties in het arrondissement Mechelen bedrijfsgronden en panden aan.

Duurzaam ondernemen

Je runt een bedrijf in het arrondissement Mechelen en wil duurzaam ondernemen in de toekomst? Of je wenst een nieuwe vestiging te realiseren die op vlak van duurzaamheid beter scoort dan het gemiddelde? Je wenst te besparen op je energiekosten en je steentje bij te dragen aan het milieu? IGEMO maakt je wegwijs en geeft je meer info over duurzame energietoepassingen, isolatie, hernieuwbare energie … !

Contact

Werner Van Hoof
Teammanager gebiedsontwikkeling
015 28 65 80
werner.vanhoof@igemo.be