Aannemerscollectief

IGEMO en stad Mechelen richten regionaal aannemerscollectief op

Aannemers gezocht!

IGEMO en stad Mechelen zijn op zoek naar aannemers die energetische renovatiewerken willen uitvoeren in Mechelen en omgeving.

Ben je een aannemer? Wil je graag renovatiewerken uitvoeren bij particulieren in de regio? Schrijf je dan in voor het aannemerscollectief!

Schrijf je hier in

Meer info

In het arrondissement Mechelen worden heel wat inwoners begeleid bij het energiezuinig renoveren van hun woning. Maar na een renovatieadvies aan huis of thermografische scan met financieel advies valt het traject vaak stil. Niet elke burger is een doe-het-zelver en veel mensen hebben moeite met het vinden van een betrouwbare aannemer om de beoogde werken uit te voeren. Daar willen IGEMO en de stad Mechelen in helpen.

Concreet wordt een collectief van betrouwbare aannemers opgesteld waar particulieren naar doorverwezen worden. Die groep kan bestaan uit zeer diverse vaklui. Bij klimaatvriendelijke renovaties denken we onder meer aan isolatiewerken, dakrenovatie, vernieuwen van het buitenschrijnwerk, aanpassing van de verwarmingsinstallatie, leggen van zonnepanelen enzovoort…

Na een renovatie-advies op maat wordt een lijst met lokale en/of regionale aannemers doorgegeven aan de burger. De lijst komt niet online, maar wordt ingezet als hulpmiddel door de renovatiebegeleiders van Mechelen Klimaatneutraal en IGEMO.

Meer info over de selectiecriteria en werkwijze vind je hier.

Vragen? Dan kan je terecht bij renovatieadvies@igemo.be

Voordelen van het collectief

  • Geen werk meer in offertes die tot niets leiden
  • Klanten komen via een betrouwbare bron met aannemer in contact
  • Dankzij het renovatieadvies weet de klant wat er moet gebeuren aan de woning
  • De klant heeft reeds een idee van mogelijke kostprijs

Regio

Als aannemer uit het collectief wordt jouw naam doorgegeven aan inwoners uit één van de volgende steden en gemeenten.

Het werkingsgebied van IGEMO